Vedtægter

Vedtægterne kan betegnes som en helt grundlæggende udgave af aktionæroverenskomsten, herunder nogle formaliteter vedrørende aktiekapital, selskabsnavn mv. De kan også indeholde forkøbsret og efterkøbsret.

 

Vedtægterne gælder altid for alle aktionærer i selskabet, uanset om de kan lide dem eller ej. Hold dem derfor meget grundlæggende og sæt alt andet ind i aktionæroverenskomsten. For at ændre vedtægterne skal du have kvalificeret flertal på en generalforsamling. Bare sørg for, at artiklerne er rene, og du behøver ikke at opdatere dem ofte.

/Erik Byrenius

 

Support

Focus on running your business, instead of spending time and money on unnecessary legal paperwork and negotiations. Help us keep StartupTools free by making a donation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *